Freelance SEO Specialist Utrecht

Op zoek naar een ervaren SEO specialist in Utrecht? Als freelance SEO specialist help ik organisaties bij het realiseren van een betere organische vindbaarheid binnen zoekmachines.

Lees verder

Jurriën de Peuter - SEO specialist

SEO Specialist te Utrecht

Prettig kennis te maken! Mijn naam is Jurriën de Peuter en ik werk als freelance SEO specialist, gevestigd in het hart van Utrecht. Als SEO expert help ik bedrijven om hun organische online vindbaarheid te verbeteren. Dit bereik ik door de ontwikkeling en uitvoering van een op maat gemaakt SEO plan óf door ondersteuning te bieden binnen bestaande initiatieven. Hierbij kun je rekenen op relevante adviezen en een proactieve benadering binnen alle online marketing aspecten van jouw organisatie.

Met ruim 4 jaar ervaring op het gebied van zoekmachineoptimalisatie binnen diverse branches heb ik de nodige kennis opgedaan om een solide en vooral realistisch plan op te stellen die aansluit op de volwassenheid en online ambities van jouw organisatie.
Freelance Online Marketeer

Werkwijze SEO Specialist

SEO kan gekenmerkt worden als een van de meest duurzame online marketing strategieën voor het aantrekken van verkeer. Hoge posities binnen de zoekmachine op waardevolle zoektermen worden niet voor niets vergeleken met een fysieke winkel op een A-locatie. Dit realiseer je echter niet zomaar. Hiervoor heb je een plan nodig dat zorgvuldig is opgesteld en vooral realistisch is. Een gemiddelde fasering voor het opzetten van een dergelijk plan ziet er als volgt uit:

Nulmeting & concurrentie-analyse

Om aan een duurzaam SEO-plan te beginnen is het van belang om de huidige rankings en concurrentie-omgeving in kaart te brengen.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden vormen de belangrijkste uitgangspunten voor organische vindbaarheid. Een compleet en correct zoekwoorden onderzoek ter fundament van het SEO-plan is daardoor van groot belang.

Interne linkstructuur

Duurzame rankings verkrijgen kan alleen als de interne linkstructuur klopt. De Interne linkstructuur geeft vorm aan de structuur van de website en de interactie van pagina’s onderling.

Technische SEO

Optimaliseren van de technische aspecten van een website, zoals structuur, laadsnelheid en mobiele bruikbaarheid, om de indexering en totale prestaties te verbeteren.

Linkbuilding

Linkbuilding is een strategie binnen SEO die gericht is op het verkrijgen van externe links van relevante en betrouwbare websites om de autoriteit van jouw website te vergroten.

Freelance SEO Specialist in Utrecht gezocht?

06 272 131 51

Wat anderen zeggen

Klantervaringen

Bart Schenk

Bart Schenk - Boomhut Boris

"Als je op zoek bent naar een gedreven freelance SEO specialist dan moet je Jurriën bellen. Met veel enthousiasme heeft hij zich verdiept in onze branche en doelgroep(en) om het beste advies te geven. Vervolgens is Jurriën er een kei in om de resultaten te monitoren, bij te stellen en daarover te rapporteren. Van harte aanbevolen dus."

Esmee Bravenboer

Esmee Bravenboer - Fysiomed Bravenboer

"Nuseo heeft ons bedrijf geholpen met het vindbaar maken van onze website, wat erg fijn ging. Jurriën heeft ons persoonlijk begeleid. Erg prettig om met hem samen te werken."

Nina Peters

Nina Peters - Faceland Clinics

"Heel fijn samengewerkt met Jurriën! Hij heeft ons ondersteund op SEO en SEA gebied; van waardevolle adviezen tot implementatie en het monitoren van resultaten. Heel tevreden over de samenwerking!"

Google Ads Logo
Google Analytics logo
Google Search Console logo
Google Tag Manager logo

Aan de slag?

Neem contact op

Aan de slag met de SEO strategie van jouw organisatie? Neem contact op door te bellen, mailen of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ik probeer je aanvraag dan zo spoedig mogelijk op te nemen.