SEA Specialist Utrecht

Op zoek naar een ervaren SEA specialist in Utrecht? Als freelance SEA specialist help ik organisaties bij het behalen van performance doelstellingen door te adverteren op strategische plekken binnen zoekmachines.

Lees verder

Jurriën de Peuter - SEA specialist

SEA Specialist te Utrecht

Aangenaam. Ik ben Jurriën de Peuter. Freelance SEA specialist, gevestigd in het centrum van Utrecht. Als SEA specialist ondersteun ik organisaties, groot of klein en lokaal of landelijk, bij het opzetten en beheren van winstgevende campagnes binnen Google Ads. Het resultaat? Een op maat gemaakte SEA strategie die past bij jouw budget en doelen en niet onbelangrijk; jouw bedrijfsidentiteit. Hierbij kun je relevante suggesties en pro-actief meedenken binnen alle online-marketing facetten van jouw organisatie verwachten.

Met meer dan een miljoen euro aan gespendeerd advertentie-budget heb ik ruime ervaring met diverse type accounts in variërende branches. Van webshops tot lead generatie websites. B2B én B2C. En van complexiteit tot effectieve eenvoudigheid.

Neem contact op

Werkwijze SEA Specialist

Google Ads kent vandaag de dag een ruime inventaris voor het behalen van je online marketingdoelstellingen. De campagnes die hiervoor het beste aangesproken kunnen worden voor jouw situatie zijn dan ook afhankelijk van jouw specifieke doelen. Een gemiddelde procedure voor het opzetten van ziet er als volgt uit:

Bepaling van doelen en targets

Eenduidige doelen en targets zijn essentiële factoren binnen SEA. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de ROAS (Return on Ad Spend) die je moet behalen om break-even te draaien?

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden vormen vandaag de dag nog steeds de meest belangrijke targeting-factoren binnen het ecosysteem van Google Ads. Waar zoekt jouw doelgroep op?

Conversietracking

Correcte conversie-tracking is cruciaal voor de meetbaarheid van marketinginspanningen, maar is ook zeer belangrijk voor de input van het algoritme van Google Ads.

Opzet/herstructurering campagnes

Afhankelijk van het type bedrijf, het beschikbare budget en de doelstellingen, worden er SEA-campagnes opgesteld die de meeste potentie hebben om de gestelde doelstellingen te behalen.

Beheer en optimalisatie

Wanneer de campagnes eenmaal opgesteld zijn zal er bewogen worden naar de uitvoering van wekelijkse optimalisatie werkzaamheden.

Freelance SEA Specialist in Utrecht gezocht?

06 272 131 51

Wat anderen zeggen

Klantervaringen

Bart Schenk

Bart Schenk - Boomhut Boris

"Als je op zoek bent naar een gedreven specialist op SEO/SEA gebied dan moet je Jurriën bellen. Met veel enthousiasme heeft hij zich verdiept in onze branche en doelgroep(en) om het beste advies te geven en bv. Google Ads tot in de details in te stellen. Vervolgens is Jurrien er een kei in om de resultaten te monitoren, bij te stellen en daarover te rapporteren. Van harte aanbevolen!"

Esmee Bravenboer

Esmee Bravenboer - Fysiomed Bravenboer

"Nuseo heeft ons bedrijf geholpen met het vindbaar maken van onze website wat erg fijn ging. Jurriën heeft ons persoonlijk begeleid, erg prettig om met hem samen te werken."

Nina Peters

Nina Peters - Faceland Clinics

"Heel fijn samengewerkt met Jurriën! Hij heeft ons ondersteund op SEO/SEA gebied van waardevolle adviezen tot implementatie en het monitoren van resultaten. Heel tevreden over de samenwerking!"

Google Ads Logo
Google Analytics logo
Google Search Console logo
Google Tag Manager logo

Aan de slag?

Neem contact op

Aan de slag met de SEA strategie van jouw organisatie? Neem contact op door te bellen, mailen of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ik probeer je aanvraag dan zo spoedig mogelijk op te nemen.